Despre noi

Numele meu este Szabó Tekla Katalin. Arta și istoria artei au fost o parte importantă a vieții mele în ultimii 30 de ani. Am avut posibilitatea de a lucra în diferite domenii, de la organizarea expoziţiilor, la inventarierea monumentelor istorice.

În 2018, am înființat în orașul meu natal Toplița, Asociația "Positive Transylvania" cu scopul de a proteja patrimoniul cultural și de a sprijini producătorii locali. Primul eveniment organizat a fost „Ziua Porților Deschise” la Castelul Urmánczy și a fost un succes. Aceasta m-a motivat să aplic pentru finanțare cu ideea de a înființa o firmă de organizare de evenimente, care poate oferi servicii complete pentru nunți în aer liber, inclusiv închirierea corturilor africane și a mobilierului pentru evenimente. Am avut speranța că această afacere va susține indirect sustenabilitatea Castelului Urmánczy, parte a moștenirii familiei mele. Am obținut finanțarea.

Astfel s-a născut Urmánczy Events.
De ce să ne alegi pe noi?

Urmánczy Events este expertul nunților în aer liber și al evenimentelor outdoor din Transilvania.  Să fie ploaie sau soarele arzător, noi te protejăm! Închiriem corturi profesionale și mobilier pentru evenimente, oferim logistică! 

Folosim corturi africane elegante, decorative, adevărate atuuri în crearea atmosferei. Corturile stretch sunt ideale şi pentru delimitarea unor arii speciale: chill zone, mese cocktail pentru şampanie şi fumători, candy bar, bufet suedez, orchestră etc.

Suntem o echipă cu formaţie artistică, putem să-ți facem rost și să-ți pregătim orice tip de design, te ajutăm la crearea temei alese la nunta ta. Dacă trăieşti momentan în străinătate, dar vrei să-ţi faci nunta acasă, suntem alegerea ideală. Cunoaştem situaţia şi problemele cu care te înfrunți, și noi am trăit mai mulţi ani în afara ţării.

Avem grijă de mediul înconjurător, la evenimentele noastre outdoor nu folosim veselă de singură folosinţă neecologică şi evităm pe cât posibil băuturile în peturi. Corturile africane sunt uşor de transportat şi montat, au impact minimal asupra mediului. Cu fiecare comandă dată la noi vei prijini în mod indirect sustenabilitatea unui castel din Transilvania. 

Ce promitem?

• mai mult timp liber pentru tine, familia şi prietenii tăi
• contact direct și prompt, eveniment fără stress 
• eveniment exact aşa cum ţi-ai închipuit
• o image mai bună pentru tine sau pentru compania ta
• un preţ conveniabil comparativ cu serviciile oferite
• evenimente cât se poate de ecologice

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
ANPC Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online litigiilor
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept