Nunta la cort în aer liber ar fi o alegere potrivită pentru voi?

V-ați plictisit de nunțile obișnuite, pline de clișee? Vreți ca ziua voastră specială să fie unică? Rețeta unei "nunți de vis" reușite este una complexă

Prima, poate cea mai importantă întrebare este, unde va avea loc evenimentul. Fiecare așezare are locații binecunoscute unde se țin nunți: săli de evenimente, restaurante, centre culturale. Deobicei oferă 5-6 meniuri stat și o decorație stabilă, asfel nunțiile devin uniforme. Puteți aduce un decorator talentat, dar și mâinile lui sunt "legate". Nu poate face minuni, dar poate ridica aspectul sălii la un nivel acceptabil. Locațiile preferate pentru evenimente sunt rezervate în general cu ani înainte. Nu vreți să așteptați atât de mult? Cea mai potrivită soluție ar putea fi să vă organizați nunta în aer liber, sub un cort de evenimente în natură. Nu este însă o soluție bună pentru toată lumea. Cum veți ști dacă vi se potrivește? Dacă răspunsul la următoarele puncte este afirmativ, atunci răspunsul este clar, solicitați cât mai curând posibil o programare de la noi, pentru o consultare personală.

1. Nu vă plac nunțile tradiționale de ballroom

Dacă ați ajuns până aici în citire, răspunsul la acest punct este probabil un mare DA. Trebuie să știți că nunțile în săli de evenimente pot fi o opțiune mai ieftină, mai ales dacă doriți o nuntă mare. Pe lângă  închirierea cortului și a mobilierului de eveniment va trebui să închiriați și un teren potrivit pentru nuntă în aer liber. Dacă așteptați mulți invitați care vor avea nevoie de cazare, o soluție optimă ar fi să amplasați cortul african în curtea unei pensiuni sau a unui camping. Mulți sunt dispuși să doarmă în corturi pentru a chefui fără grijă. Și un restaurant cu grădină mare ar fi o alegere viabilă pentru o nuntă în aer liber cu un cort african superb. Astfel nu ați avea nevoie să apelați la servicii de catering. În cele două cazuri prezentate costul închirierii locației poate fi redus la zero. O altă posibilitate cost eficiență ar fi să apelați la serviciile unui șef pentru a găti la fața locului. Un meniu cu bucate alese gătite pe grătar sau în ceaun poate avea o calitate deosebită. 

2. Visați la o nuntă personalizată

 Două nunți în aer liber nu sunt niciodată la fel. Chiar dacă locația este aceeași, există variante infinite pentru amplasarea a corturilor africane sau a celor cu structură clasică de aluminiu. Fără să mai vorbim de atmosfera unică ofertă de natura în diferitele anotimpuri. O nuntă în aer liber vara timpurie și una de toamna va fi complet diferită, va avea cu totul alte culori. Nu este de mirare că ceremoniile în aer liber și nunțile cu corturi închiriate sunt din ce în ce mai populare. Momentul ideal pentru o petrecere sub cort african în aer liber este mijlocul verii, în căldura arzătoare. Corturile noastre stretch, cu pânza cu protecție UV de înaltă calitate, oferă o umbră profundă, asemănătoare frunzișului de nuc. Dacă cortul de evenimente este făcut dintr-un material mai slab, pregătiți-vă pentru căldură. Dacă plănuiți o nuntă în aer liber, să nu vă zgârciți la calitatea cortului african închiriat.

3. Este crucial ca cei mici să se simtă bine

Din ce în ce mai frecvent la momentul căsătoriei cuplul are deja copii, sau le aduc dintr-o relație anterioară. Dacă vă aflați în această situație, cu siguranță veți face gândi și la cei mici. La o nuntă într-o sală închisă și aglomerată, copiii ar trebui să fie disciplinați și restrânși pe tot parcursul evenimentului. Însă, în cazul unei nunți în aer liber, sub un cort închiriat copiii pot alerga și se pot distra în voie. Pot avea chiar un mic loc de joacă special. Astfel, și pentru adulți, nunta în aer liber devine mult mai plăcută, nu-i așa?

4.Iubiți natura

Dacă preferați drumețiile,  faceți sport în aer liber indiferent de vreme, probabil că nu v-ați simți confortabil în rochii elegante la propria voastră nuntă. O ceremonie în aer liber în mijlocul pădurii, vi se potrivește. Nu interpretați greșit, o nuntă în aer liber poate fi la fel de elegantă ca și una de ballroom. Cu toate acestea, automat toată lumea se îmbracă mai lejer. Dacă sub cortul african închirat nu va fi montat podea completă, chiar ar fi bine să vă informații invitații în prealabil. În astfel de situații, pantofii cu toc înalt și îngust sunt incomozi, se pot adânci cu ușurință în sol. Costul de închiriere a podelei poate concura cu prețul pe metru pătrat pentru închirierea cortului african. Prin urmare, merită să căutați o locație cu o mică terasă sau o zonă pietruită unde invitații pot dansa liniștit. Dar și pe pământul gol se poate dansa cu bucurie!

Efectele pozitive ale naturii le veți simți cu siguranță la o nuntă în aer liber. Ajută la trăirea fiecărui moment cu bucurie. Fie ca natura să fie biserica voastră!
< Înapoi
@urmanczyevents

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept