Nunta în 2021 cu certificat de vaccinare?

Publicat:
Actualizat:

A venit noul an, mult așteptatul 2021. Anul 2020 a fost dominat de pandemia de coronavirus, fatală pentru nunțile planificate. Din păcate nu putem spune că noul an a eliminat în mod magic virusul detestat. Vaccinul a sosit, dar când va reveni viața la normal? Răspunsul nu este clar. În prezent un mare lacăt simbolic este pus pe ușa companiilor de organizare a evenimentelor. Efectul negativ al pandemiei a fost exacerbat de valul al doilea, oarecum surprinzător. Începând cu 15 octombrie, organizarea evenimentelor private (botezurilor, nunților, zilelor de naștere sau altor sărbători private) a fost interzisă la nivel național. Această interdicție totală este în vigoare până la mijlocul lunii martie. Se referă atât la locațiile interioare, cât și cele exterioare. Acum specialiștii vorbesc de valul al treilea, care mai mult ca probabil va prelungi limităriile deja impuse.  

Ce va fi în 2021?

1. Probabil va fi foarte valoros certificatul de vaccinare sau ”pașaportul” de vaccinare.
Într-o formă sau alta vom avea nevoie de un document dacă vrem să mergem la festivaluri sau să călătorim în străinătate. Întrebarea este voi ați fi dispuși să cereți oaspeților certificat de vaccinare dacă asta ar fi condiția organizării nunții? Sunt sigură veți lua și această opțiune în considerare. S-ar putea ca această condiție să nu mai fie chiar așa de ciudată în vara acestui an. Companiile aeriene deja pregătesc suportul tehnic pentru primirea certificatului.

2. În cel mai bun caz ne putem aștepta la relaxarea limitărilor impuse la evenimente private în lunile aprilie/mai.  Din păcate nimeni nu poate spune acum ce va fi permis la vară și ce nu. Sunt declarații care ne îndeamnă la prudentă. Pe 7 februarie Raed Arafat, secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, a declarat referitor la marile festivaluri a căror organizare a început deja, că nimeni nu poate garanta că vor avea loc vara anului 2021. A afirmat că nu va fi permis accesul a zeci sau sute de mii de oameni în același loc, ci poate doar sută sau sută cincizeci de persoane.

3. Va fi anul evenimentelor restrânse în aer liber. La fel ca și vara trecută, cele mai mari permisiuni vor fi probabil la nunți organizate în aer liber, acestea fiind cele mai sigure din punct de vedere al răspândirii pandemiei de coronavirus.

4. După ridicarea restricțiilor ne putem aștepta la o explozie pe piața nunților. Cu greu vor putea fi sincronizate furnizorii diferitelor servicii, mai ales dacă au fost contractate mai demult și ați plătit avansuri. Dacă veți găsi o dată potrivită pentru locație, asta ar putea însemna că va trebui să renunțați la fotograful sau DJ-ul preferat…

Dacă abia acum începeți să vă gândiți la o nuntă din 2021, este mai bine să uitați locațiile de evenimente clasice, deja supraaglomerate! Fiți curajoși, luați în considerare și o nuntă în aer liber în cort. Avantajul corturilor stretch, pe care le cunoașteți de la festivalurile de muzică trendy este că pot fi transportate și asamblate aproape oriunde. În 2021 trebuie să fiți deschiși la decizii rapide și schimbări aduse în ultima, sau penultima clipă, tot ce ați planificat cu grijă încă din iarnă, primăvară s-ar putea să nu mai fie valabil la data evenimentului cel mare.  O variantă ar fi să faceți nunta acasă. În străinătate acesta nu este deloc neobișnuită, gândiți-vă în cât de multe filme americane ați văzut o nuntă în aer liber amenajată la casa miresei sau a mirelui. 

Vreți o nunță deosebită, neobișnuită, outside of the box, acum este momentul, nu ezitați! 
2021 va fi un an al soluțiilor creative, iar rezultatul va arăta super pe Instagram.
< Înapoi

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
ANPC Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online litigiilor
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept