Blog


Echipa noastră de ceva vreme este în căutare de noi idei pentru a te ajuta să ai evenimentul exact așa cum l-ai visat tu. Musai să aibă un aer unic, ceva care ești tu! Mai ales dacă visezi o nuntă în aer liber! 
Pe acest blog o să venim cu sfaturi și DIY-uri, iar dacă nu te-ai descurca,  contactează-ne, te ajutăm!

cort african
Corturile stretch sunt relativ noi pe piața românească, până acum puteați să le întâlniți mai ales la diferite festivaluri trendy. Dar sunt potrivite și pentru evenimente private, nunți, botezuri, zile de naștere? Cum să nu fie? Mai ales dacă îți dorești un eveniment outside de box, în natură.
Prima dată vă explicăm care sunt  diferențele dintre corturile tradiționale  cu bară de aluminiu și cele stretch sau africane.
nunta la cort in aer liber
Mai stați pe gânduri? Citiți cele 15 atuuri în favoarea acestei decizii.
nunta in aer liber targu mures
Dragi viitori miri,

În primul rând felicitări pentru logodnă! Momentul cel mare se apropie, iar acum începe o călătorie plină de bucurii și emoții. Suntem încântați să fim alături de voi în această călătorie minunată către ziua voastră specială - nunta din 2024!
V-ați plictisit de nunțile obișnuite, pline de clișee? Vreți ca ziua voastră specială să fie unică?
nunta in aer liber targu mures
Nunta mică este definitiv în vogă. Cu multe soluții creative și atenție pentru detalii. Dar ce înseamnă mai exact un astfel de eveniment?

1. Mini nunta este un lux?

Nunțile mai mici sunt de mult obișnuite în străinătate. Nu neapărat puterea trendului este determinant aici, ci mai degrabă portofelul mirilor sau al părinților. În afara țării cadoul de nuntă doar în cele mai rare ocazii înseamnă bani în cash, de obicei se oferă obiecte alese de pe o listă prestabilită de miri. Cadourile materiale evident nu pot acoperi costurile unei nunții. Nici nu este acesta așteptarea miriilor, chiar sunt dispuși să ceară rată de la bancă, pentru a avea evenimentul mult visat. La noi, dacă tinerii însurăței își aleg bine prestatorii, vor avea un mic venit, un imbold de pornire pentru viața în cuplu. Din cauza numărul redus al invitațiilor, nuntile mici se pot transforma ușor în pierdere, sunt multe cheltuieli care rămân fixe indiferent de numărul invitațiilor. Aceste evenimente sunt considerate aproape un lux, un moft aparte.
În ciuda acestuia, mulți tineri decid să renunțe la „circul” unei nunți obișnuite.

 2. Nunta de destinație în Transilvania?

Conceptul de nunți de destinație este complet străin de cultura noastră. Ce înseamnă asta? Pe scurt: nunta presupune o excursie de mai multe zile împreuna cu nuntașii. Acest tip de nuntă include și experiența călătoriei. În Occident, cele mai populare destinații sunt țările mediteraneene, unde poți spune un da fericit la apus pe soare, eventual și pe plajă.

 O alternativă viabilă poate fi o nuntă de destinație acasă, în Transilvania. Este nevoie doar de un loc plăcut, cu o anumită particularitate - un wow factor. Locul poate fi și aproape de locul de origine al miresei sau al mirelui.

3. Nuntă în aer liber în loc de o sală de nunți?
 
Saloanele de nunți, restaurantele, corturile fixe câteodată funcționează ca o adevărată fabrică de nunți. În astfel de spații cererile și visele unice sunt greu de îndeplinit. De cele mai multe ori, sunt alese doar pentru că nu există altă posibilitate în apropiere.

O alternativă viabilă ar putea fi o nuntă outdoor sub un cort elegant, inchiriat. Locul poate fi o casă de weekend, o pensiune sau chiar curtea unui restaurant. În același timp, un alt vis se poate împlini: ceremonia în aer liber.

Cu câți invitați este o nuntă considerată mică? O petrecere în aer liber de 100-120 de persoane este mică în comparație cu un eveniment cu 350 sau chiar mai mulți oaspeți. 100-120 este un număr la care încă nu se pierde intimitatea evenimentul, mirii au ocazia să vorbească cu toată lumea. Și organizarea a două nunți poate fi o soluție: una pentru rude iar alta pentru prieteni. Ar fi  două evenimente foarte diferite, nu-i așa?

 Dacă sunt mai puțini de 50 de invitați vorbim de  micro nuntă. Asta înseamnă rudenia restrânsă și cei mai buni prieteni. Și o micro nuntă poate fi una de vis, dacă astfel se poate realiza tot ce își dorește perechea.  


 De obicei, nuntile mici sunt cele în care și mirii se simt bine. Accentul cade pe ceea ce este întradevărat important: sărbătoarea căsătoriei.
Ce părere aveți?

Este o soluţie optimă ca voi, cei cu cununii planificate în 2024. Dar ce vorbesc... ar putea fi chiar un detaliu de vis, ceva ce ați văzut numai în filmele americane.
Răspunsul este DA!

Dacă eşti o fire cu îndemânare meșteșugărească te sfătuiesc să faci un obiect frumos, iar dacă îți place să te învârți prin bucătărie poți găti ceva. Sau, de ce nu, încearcă ceva nou, acum că ai mai mult timp liber! 

Noi îți dăm acum o idee de un mic cadou gastronomic.
nunta verde marturii dye
De data aceasta am pregătit ceva ce se integrează perfect în toate tipurile de evenimente, căci este compusă din ingrediente naturale, cu utilizarea cărora cu siguranță nu poți da greș. Poate să fie un cadou special la evenimentele importante(botez, absolvire, logodnă, nuntă, întâlniri) sau doar o mică atenție din partea ta de ziua cuiva, pentru cei de la locul de muncă sau la petreceri deopotrivă.
@urmanczyevents

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept