Blog


Echipa noastră de ceva vreme este în căutare de noi idei pentru a te ajuta să ai evenimentul exact așa cum l-ai visat tu. Musai să aibă un aer unic, ceva care ești tu! Mai ales dacă visezi o nuntă în aer liber! 
Pe acest blog o să venim cu sfaturi și DIY-uri, iar dacă nu te-ai descurca,  contactează-ne, te ajutăm!

Cort stretch de inchirat la un eveniment in aer liber
Corturile stretch sunt relativ noi pe piața românească, până acum puteați să le întâlniți mai ales la diferite festivaluri trendy. Dar sunt potrivite și pentru evenimente private, nunți, botezuri, zile de naștere? Cum să nu fie? Mai ales dacă îți dorești un eveniment outside de box, în natură.
Prima dată vă explicăm care sunt  diferențele dintre corturile tradiționale  cu bară de aluminiu și cele stretch sau africane.
ceremonie in aer liber, vedem zona centrala împodobit cu flori albe
Există ceva incontestabil romantic în a schimba jurămintele înconjurat de frumusețea naturii, cu soarele apus în fundal și o adiere blândă purtând șoapte de iubire. Dar pentru a realiza nunta visurilor tale, vei avea nevoie de un decor special, specific evenimentelor în aer liber. Mai jos îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să transformi evenimentul tău outdoor într-o adevărată sărbătoare.
decor cu flori de camp la o nunta in aer liber cu sticle simple folosite ca vase de flori  fixate in varful unor bete de bambus infipte in pamant
O nunta verde sau ecologică minimizează impactul evenimentului asupra mediului înconjurător,  prioritizează soluțiile sustenabile. Nu trebuie confundată cu nunta cu tematică verde sau nunta greenery cu focus pe aspectul estetic al culorii verzi. Unicitatea unei nunți greenery constă în preponderența elementelor naturale neobișnuite în decor cum ar fi a frunzișul, ramura plantelor sau a mineralelor. Accentul vizual principal este dat de abundența plantelor verzi. Adesea, o nuntă greenery integrează elemente eco-friendly și viceversa.

Iată câteva caracteristici ale unei nunți verzi:
Cort african inchiriat si montat intr-o gradina pentru o nunta outdoor
Des întâlnesc proaspăt căsătoriți sau mirese care au rezervat deja sala de evenimente pentru nunta lor. Adesea am auzit: „am fi preferat o nuntă la cort, dar nu am îndrăznit să o facem, pentru că ne temeam de vremea rea." Sau așa: „iubesc natura, și eu aș fi vrut o nuntă în aer liber. Voiam să închiriem cortul african de la voi, dar nu am vrut să restrângem lista de invitați." Sau: "am fotografiat o sută de nunți, nu am vrut ca nunta mea să fie la fel ca toate celelalte. Părinții nu au fost de acord." În astfel de situații, mereu spun că nu-i nimic pierdut încă, mai puteți organiza botezul în aer liber. Puteți opta pentru o ceremonie în aer liber sau organizați un afterparty în grădină.
nunta la cort in aer liber in prim plan cu o masă frumos decorată
Mai stați pe gânduri? Citiți cele 15 atuuri în favoarea acestei decizii.
Tineri căsătoriți la o nuntă în aer liber Târgu Mureș
Dragi viitori miri,

În primul rând felicitări pentru logodnă! Momentul cel mare se apropie, iar acum începe o călătorie plină de bucurii și emoții. Suntem încântați să fim alături de voi în această călătorie minunată către ziua voastră specială - nunta din 2024!
nuntă în natură sub un cort african închiriat
V-ați plictisit de nunțile obișnuite, pline de clișee? Vreți ca ziua voastră specială să fie unică?
Nunta mica in aer liber, cu cort african, la Târgu Mureș
Nunta mică este definitiv în vogă. Cu multe soluții creative și atenție pentru detalii. Dar ce înseamnă mai exact un astfel de eveniment?

1. Mini nunta este un lux?

Nunțile mai mici sunt de mult obișnuite în străinătate. Nu neapărat puterea trendului este determinant aici, ci mai degrabă portofelul mirilor sau al părinților. În afara țării cadoul de nuntă doar în cele mai rare ocazii înseamnă bani în cash, de obicei se oferă obiecte alese de pe o listă prestabilită de miri. Cadourile materiale evident nu pot acoperi costurile unei nunții. Nici nu este acesta așteptarea miriilor, chiar sunt dispuși să ceară rată de la bancă, pentru a avea evenimentul mult visat. La noi, dacă tinerii însurăței își aleg bine prestatorii, vor avea un mic venit, un imbold de pornire pentru viața în cuplu. Din cauza numărul redus al invitațiilor, nuntile mici se pot transforma ușor în pierdere, sunt multe cheltuieli care rămân fixe indiferent de numărul invitațiilor. Aceste evenimente sunt considerate aproape un lux, un moft aparte.
În ciuda acestuia, mulți tineri decid să renunțe la „circul” unei nunți obișnuite.

 2. Nunta de destinație în Transilvania?

Conceptul de nunți de destinație este complet străin de cultura noastră. Ce înseamnă asta? Pe scurt: nunta presupune o excursie de mai multe zile împreuna cu nuntașii. Acest tip de nuntă include și experiența călătoriei. În Occident, cele mai populare destinații sunt țările mediteraneene, unde poți spune un da fericit la apus pe soare, eventual și pe plajă.

 O alternativă viabilă poate fi o nuntă de destinație acasă, în Transilvania. Este nevoie doar de un loc plăcut, cu o anumită particularitate - un wow factor. Locul poate fi și aproape de locul de origine al miresei sau al mirelui.

3. Nuntă în aer liber în loc de o sală de nunți?
 
Saloanele de nunți, restaurantele, corturile fixe câteodată funcționează ca o adevărată fabrică de nunți. În astfel de spații cererile și visele unice sunt greu de îndeplinit. De cele mai multe ori, sunt alese doar pentru că nu există altă posibilitate în apropiere.

O alternativă viabilă ar putea fi o nuntă outdoor sub un cort elegant, inchiriat. Locul poate fi o casă de weekend, o pensiune sau chiar curtea unui restaurant. În același timp, un alt vis se poate împlini: ceremonia în aer liber.

Cu câți invitați este o nuntă considerată mică? O petrecere în aer liber de 100-120 de persoane este mică în comparație cu un eveniment cu 350 sau chiar mai mulți oaspeți. 100-120 este un număr la care încă nu se pierde intimitatea evenimentul, mirii au ocazia să vorbească cu toată lumea. Și organizarea a două nunți poate fi o soluție: una pentru rude iar alta pentru prieteni. Ar fi  două evenimente foarte diferite, nu-i așa?

 Dacă sunt mai puțini de 50 de invitați vorbim de  micro nuntă. Asta înseamnă rudenia restrânsă și cei mai buni prieteni. Și o micro nuntă poate fi una de vis, dacă astfel se poate realiza tot ce își dorește perechea.  


 De obicei, nuntile mici sunt cele în care și mirii se simt bine. Accentul cade pe ceea ce este întradevărat important: sărbătoarea căsătoriei.

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
ANPC Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online litigiilor
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept