Blog


Echipa noastră de ceva vreme este în căutare de noi idei pentru a te ajuta să ai evenimentul exact așa cum l-ai visat tu. Musai să aibă un aer unic, ceva care ești tu! Mai ales dacă visezi o nuntă în aer liber! 
Pe acest blog o să venim cu sfaturi și DIY-uri, iar dacă nu te-ai descurca,  contactează-ne, te ajutăm!

ceremonie in aer liber
Ce părere aveți?

Este o soluţie optimă ca voi, cei cu cununii planificate în 2024. Dar ce vorbesc... ar putea fi chiar un detaliu de vis, ceva ce ați văzut numai în filmele americane.
sticluțe cu sirop personalizate marturii la o nunta in aer liber
Răspunsul este DA!

Dacă eşti o fire cu îndemânare meșteșugărească te sfătuiesc să faci un obiect frumos, iar dacă îți place să te învârți prin bucătărie poți găti ceva. Sau, de ce nu, încearcă ceva nou, acum că ai mai mult timp liber! 

Noi îți dăm acum o idee de un mic cadou gastronomic.
nunta verde marturii DIY cu plante in cuburi de lemn
De data aceasta am pregătit ceva ce se integrează perfect în toate tipurile de evenimente, căci este compusă din ingrediente naturale, cu utilizarea cărora cu siguranță nu poți da greș. Poate să fie un cadou special la evenimentele importante(botez, absolvire, logodnă, nuntă, întâlniri) sau doar o mică atenție din partea ta de ziua cuiva, pentru cei de la locul de muncă sau la petreceri deopotrivă.
Carte de oaspeți de nuntă cu șabloane de mireasă, mire
Nu costă mult, poți să o faci și tu cu ușurință, îți va rămâne și o amintire frumoasă! Această alternativă nu va ajunge într-un sertar ascuns, va fi un element de decor în casa ta. Este o idee genială de a personaliza evenimentul tău!

Crede-mă, oaspeții tăi vor aprecia!
nunta in aer liber
A venit noul an, mult așteptatul 2021. Anul 2020 a fost dominat de pandemia de coronavirus, fatală pentru nunțile planificate. Din păcate nu putem spune că noul an a eliminat în mod magic virusul detestat. Vaccinul a sosit, dar când va reveni viața la normal?
Dragi mirese şi miri! 

Este o vreme plină de nesiguranţă, iar în momentul actual nimeni nu poate spune nimic sigur despre cum va arăta vara anului 2020. În vremuri obișnuite, imediat după ieșirea din postul Paștelui, respectiv după Înviere, începea și sezonul de nunți. Din păcate în contextual actual, starea de urgență ordonată din cauza pandemiei cu Covod 19 în România, şi nu numai, a schimbat cutumele: monentan se mai pot face nunți, doar cu un număr limitat de persoane invitate: opt. Și asta rămâne valabil cel puţin până la 14 mai, până când este valabilă ordonanţa de urgenţă actuală. Totuşi sunt câteva lucruri care se pot preconiza.

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
ANPC Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online litigiilor
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept