Evenimente private

Nunți, botezuri, majorate, zile de naștere, petreceri pentru copii etc.


Ce face un event planner?
Simplu zis un event planner coordoneză prestatorii de servicii, oferă consiliere pentru stabilirea bugetului necesar, te ajută să-ţi clarifici conceptul evenimentului, pe scurt te poate ajuta cu orice detaliu.
O astfel de persoană negociază în locul tău prețurile serviciilor contractate, ştie de unde poţi face rost de ce ai nevoie la un preţ cât mai bun. Oricât de incredibil pare, dacă iei în calcul preţul final al evenimentului, vei realiza că organizatorul te-a ajutat în a economisi bani și timp.

De ce avem nevoie de ajutorul acestuia?

E bine să apelezi la un organizator de evenimente dacă eşti mereu în lipsă de timp, dacă trebuie să coordonezi totul de la distanţă sau dacă pur şi simplu vrei doar să te bucuri de acest eveniment important din viaţa ta, fără să fi nevoit să ceri ajutorul rudelor sau al prieteniilor.
Poţi alege un pachet complet de servicii în care totul e coordonat de un organizator de evenimente sau poți opta pentru partial planning în care doar o parte din sarcini e externalizat.

DETALII ȘI PROGRAMĂRI

(+40) 733309791
info@urmanczyevents.ro
Toplița, Județul Harghita

cere acum ofertă pe preț

 

  
  
dweb logo
Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea ulterioară pe acest site acceptați Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului.
Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor de pe acest site web sunt disponibile aici.  Accept